Ik schrijf me in voor de volgende workshop(s) à € 5,00:
Bouwe Ruiter (Landbouwer) doorlopend: Hij 
neemt je mee ‘Terug naar de korrel’ en laat je zien en proeven wat je allemaal van unieke oude graansoorten kunt maken, zoals een ‘granotto’, een risotto van graan.
Anneke Dijkstra(diëtistinperspectief):
14:45 – 15:35 uur en 16:00 -16:50 uur (r)evolutionaire voeding Leer de heerlijkste hapjes te bereiden uit het moderne paleodieet (wilde vis, vlees van dieren die zich met grassen gevoed hebben én bewogen hebben, groenten, fruit, wortels en noten. Het bevat geen granen, peulvruchten, zuivel, geraffineerde suiker of verwerkte oliën.
Imke Gerritsen(Culivents):
13:30 – 14:20 uur twee workshops: 
Maak zelf zuurkool met appeltjes uit de boomgaard van Frederiksoord
Óf maak cider ervan.
Marijke Hartlief (Cranberryfarm de Hoeve):
13:30 – 14:20 uur.
Marijke zal tijdens de workshop koken en ‘Toveren met cranberry’. Zo krijgt u inspiratie voor creatieve cranberry-recepten.

Ik schrijf me in voor de volgende presentatie(s) à € 5,00:
Gezond oud worden, Truus Konijn legt uit waarop we moeten letten als we dat willen ... 13:30-14:20 uur En ook van 16:00 – 16:50 uur.
Hoe zorg je ervoor dat je kind zelf gaat kiezen voor een gezonde voeding, Barbara Pruim, 14:45 – 15:35 uur.

Ik schrijf mij in voor de Wereldmaaltijd à € 7,50.