WERELDVOEDSELMAALTIJD IN DE STAL

Iedereen wil graag gezond ouder worden. Gezonde voeding speelt daarin een belangrijke rol. Steeds meer mensen verdiepen zich in gezonde voeding en stappen over op biologische producten of doen hun boodschappen rechtstreeks bij de boer.

Maandag 16 oktober is het Wereldvoedseldag. Deze dag staat in het teken van voedsel waarbij wereldwijd aandacht wordt gevraagd voor voedselzekerheid. Ook binnen de gemeente Noordenveld wordt er die dag aandacht besteed aan voedsel.

Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend dat er elke dag een voedzame en gezonde maaltijd op tafel staat. Om hier bij stil te staan organiseert De Blakervelderhoeve in samenwerking met Stichting De Nieuwe Leefstijl een Wereldmaaltijd. De maaltijd wordt genuttigd op de boerderij. Voor de maaltijd worden zoveel mogelijk biologische producten gebruikt en wordt er gekookt door vluchtelingen van Vluchtelingenwerk Roden.

Schuif je aan in de stal van de Blakervelderhoeve, Norgerweg 17 te Roden?

Aanmelden kan per mail naar info@blakervelderhoeve.nl o.v.v. Wereldvoedseldag. Voor de maaltijd wordt een kleine bijdrage van € 7,50 gevraagd.